Diensten
© Piet de Wit 2018
KOGA E-Inspire
Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt het bij aan het strakke uiterlijk. Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort Krachtige Bosch motor, geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling en mede daardoor zeer goede rijeigenschappen. Framematen damesmodel 47, 50, 53, 56 Kleurencombinatie Silver Smoke Gewicht Ca. 23,2 kg Voordelen De eenvoudig uitneembare accu is mooi geïntegreerd in de ranke achterdrager. Bosch Intuvia display geeft een duidelijke weergave van alle beschikbare informatie. Bediening direct naast het handvat. Afgemonteerd met kwalitatief hoogwaardige Shimano SLX onderdelen Betrouwbare en krachtige Magura schijfremmen.
€ 3299,00
Accu De accu is één van de belangrijkste onderdelen van de E-bike, omdat deze bepaalt welke afstand je met ondersteuning kunt afleggen.
Bosch motor Onze E-bikes met Bosch-technologie zijn uitgerust met een Bosch Performance Cruise of Bosch Active Cruise motor.
Intuvia display De Intuvia display is gemonteerd op alle KOGA E-bikes met Bosch-technologie.
Sportief super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd zodat ze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt het bij aan het strakke uiterlijk. Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering Krachtige Bosch motor, geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling en mede daardoor zeer goede rijeigenschappen. Gemiddelde actieradius ca. 160 km in (ECO-mode) KOGA_ICOON_Accu Uitneembare accu Geïntegreerd in de achterdrager. KOGA_ICOON_2015_M_BE-BEL_FC Motorpositie Motor in het midden. Het aantal Nm geeft de koppel van de motor weer. Framematen herenmodel 50, 54, 57, 60 Framematen damesmodel 47, 50, 53, 56 59 Kleurencombinatie Matt Black Gewicht Ca. 22,7 kg
KOGA E-Lement
€ 3449,00 Kleur: Tornado Grey
KOGA E-Tour
Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels zijn perfect geïntegreerd zodat ze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt het bij aan het strakke uiterlijk. Met een speciale onderbuis voor de geïntegreerde, uitneembare accu. Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort. Geruisloze ION motor in het achterwiel voor een krachtige en soepele trapondersteuning in alle omstandigheden. Framematen damesmodel 47, 50, 53, 56 Kleurencombinatie Tornado Grey Gewicht Ca. 24,8 kg Framematen herenmodel 54, 57, 60 Kleurencombinatie Tornado Grey Gewicht Ca. 24,8 kg Voordelen De accu is volledig geïntegreerd in de onderbuis van het frame waardoor de fiets niet herkenbaar is als E-bike en bovendien een perfecte gewichtsverdeling heeft. Accu is eenvoudig uitneembaar, bijvoorbeeld om op te laden. Je kiest zelf het accupakket dat bij je past. Robuust en gebruiksvriendelijk V-ION display biedt een duidelijke weergave van alle relevante informatie. Fungeert bovendien als startonderbreker en is daarmee een uitstekende diefstalpreventie. Afgemonteerd met zeer betrouwbare Shimano Deore onderdelen.
Keuze uit 3 accu's Koga biedt voor de modellen E-Tour en E-Special de keus uit 3 nieuwe uitneembare ION accu's, met elk een andere capaciteit (317 - 490 Wh). U kunt eenvoudig de accu kiezen die het best aansluit bij uw wensen voor wat betreft de actieradius.
Gemiddelde actieradius gem. ca. min. 110 km - max. 185 km
Uitneembare accu Geïntegreerd in de onderbuis van het frame.
Motorpositie Motor in het achterwiel. Het aantal Nm geeft de koppel van de motor weer.
€ 3198,00
Kleur: Matt Black
KOGA E-Nova White
Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt dit bij aan het strakke uiterlijk. Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort. Krachtige Bosch motor, geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling en mede daardoor zeer goede rijeigenschappen Voordelen De eenvoudig uitneembare accu is mooi geïntegreerd in de ranke achterdrager. Bosch Intuvia display geeft een duidelijke weergave van alle beschikbare informatie. Bediening direct naast het handvat. Zeer duurzame en onderhoudsarme Shimano Nexus 8 speed Premium naafversnelling. Betrouwbare en krachtige Magura hydraulische velgremmen. Ook verkrijgbaar in herenmodel
E-Nova White De E-Nova belooft je veel comfort, zowel in gebruik als in onderhoud. De comfortabele zithouding, betrouwbare Bosch ondersteuning en de onderhoudsarme naafversnelling maken de ideale combinatie voor elke fietsrit.
€ 3199,00
Framemaat 50 cm in voorraad
Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt dit bij aan het strakke uiterlijk. Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort. Krachtige Bosch motor, geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling en mede daardoor zeer goede rijeigenschap De eenvoudig uitneembare accu is mooi geïntegreerd in de ranke achterdrager. Bosch Intuvia display geeft een duidelijke weergave van alle beschikbare informatie. Bediening direct naast het handvat. Elektronisch Shimano Di2 schakelsysteem zorgt ervoor dat je altijd efficiënt en soepel in de juiste versnelling rijdt. Zeer duurzame en onderhoudsarme Shimano Nexus 8 speed Premium naafversnelling. Framematen herenmodel 57 Kleurencombinatie Tornado Grey/Pearl Silver Matt Gewicht Ca. 24,7 kg
KOGA E-Nova Di2- demo model
Demo model nu van € 3699,00 voor € 3299,00